Facadebeklædning

Facadebeklædning i bæredygtige materialer

Hos Vestsjællands Blikkenslagerforretning laver vi facadebeklædninger i blikmaterialer, såsom kobber, zink og aluminium. Denne type facadebeklædning har en livslang levetid, er i høj bæredygtig kvalitet som er vedligeholdelsesfrit. Af disse grunde er denne form for facadebeklædning blevet mere og mere attraktiv på markedet. Desuden vil en facade beklædt med blikmaterialer fremstå solid og som ny i mange år frem. Udseendet på disse bæredygtige blikmaterialer ændres naturligt en smule med årene. Kobber patinerer med regn og vind og bliver irgrønt, og zink går fra skinnende til mat. Disse naturlige ændringer betragtes dog ikke som en dårlig ting, da dette er forholdene når man arbejder med bæredygtige materialer.

Vedligeholdelsesfri facadebeklædning

En facadebeklædning i blikmateriale er fuldstændig vedligeholdelsesfri. Dette er en af de største fordele der er i forhold til mur- og træfacader. Derudover er en facadebeklædning i et blikmateriale også en efterspurgt æstetisk faktor, da sådan en form for facade er i overensstemmelse med det minimalistiske og stilrene udtryk, mange ønsker. Vi lægger derfor vægt på at skræddersy en unik løsning sammen med vores kunder, så facaden komplimenterer resten af bygningens arkitektoniske udtryk. Vi har høj fokus på kontinuerligt at holde os opdateret inden for nye teknikker og kvalitetssikringer. Således kan vi sikre dig, at du får en professionel løsning, når du vælger os til at lave din nye vedligeholdelsesfrie facadebeklædning.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak

Vi holder til i Skælskør, men vi kører ud på hele Sjælland. Med høj faglig kompetence leverer vi højeste kvalitet efter de foreskrevne regler for en vedligeholdelsesfri facadebeklædning. Vi sætter en ære i at være der til tiden – og vi rydder op efter os, inden vi går. Ingen facadebeklædning er for stor, og ingen er for lille, så kontakt os for rådgivning om dine muligheder eller for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 28 51 10 70, sende os en e-mail til pau@vsbf.dk eller udfylde formularen her på siden.

Vi kan også hjælpe med tagbeklædning, tagrender og nedløbsrør, VVS eller en helt fjerde ting.