Tagbeklædning

Tagbeklædning i bæredygtige materialer

Hos Vestsjællands Blikkenslagerforretning er vi specialister i tagbeklædning i blikmaterialer, såsom kobbertag og zinktag. Denne type tagbeklædning er blevet mere og mere eftertragtet, da det er en livslang investering. Kobbertag og zinktag har en levetid på minimum 80 år, er ekstremt robuste og vedligeholdelsesfrie. Derudover fremstår denne form for tagbeklædning ny mange år frem. Dog vil der ske et naturligt skift i udseende for disse tagbeklædninger. Et kobbertag bliver med tiden irgrønt, da det patinerer med regn og vind, og et zinktag bliver mere mat med tiden. Dog betragtes en ændring i udseende for disse typer af tag som pænere med årene.

Æstetisk og holdbar tagbeklædning

Både et zinktag eller et kobbertag kan betydeligt ændre en bygnings arkitektoniske udtryk. Derfor lægger vi meget vægt på at vejlede vores kunder på bedste vis, og skræddersy en unik løsning, så taget komplimenterer resten af bygningens æstetik. Vi har høj fokus på at videreudvikle vores ekspertise og faglighed inden for disse typer af tagbeklædninger. Således er vores teknikker for udførelse, kvalitetssikring og æstetik altid i top. På den måde er du sikret en professionel, funktionel og æstetisk løsning, når du vælger os til at udføre din nye tagbeklædning.    

Ønsker du et kobbertag eller zinktag?

Vi holder til i Skælskør, men vi servicerer hele Sjælland. Vi leverer højeste kvalitet efter de foreskrevne regler for disse typer af tagbeklædning. Vi arbejder ligeledes alt med høj faglig kompetence. Vi sætter en ære i at være der til tiden – og vi rydder op efter os, inden vi går. Ingen tagbeklædning er for stor, og ingen er for lille, så kontakt os for rådgivning om dine muligheder. Du kan ringe til os på telefon 28 51 10 70, udfylde formularen her på siden eller sende os en e-mail til pau@vsbf.dk. Vi er også altid klar på at give et uforpligtende tilbud, da sådan en form for tagbeklædning kan være en stor beslutning.   

 

Vi kan også hjælpe med facadebeklædning, tagrender og nedløbsrør, VVS eller en helt fjerde ting.