Tagrender og nedløbsrør

Tagrender og nedløbsrør i bæredytige materialer

Hos Vestsjællands Blikkenslagerforretning leverer og monterer vi tagrender og nedløbsrør i de vedligeholdelsesfrie og ekstremt holdbare materialer zink, kobber og aluminium. Mulighederne er blevet mange, da flere og flere personer stiller krav til designet og udseendet af deres tagrender og nedløbsrør. Disse er nemlig med til at understrege og markere en stilart i husets arkitektoniske udtryk. Derudover er de lavet i bæredygtige materialer, der har en livslang levetid kontra tagrender og nedløbsrør i plastik, der har det med at knække og revne med årene.

Om de skal være runde eller firkantede, i zink, kobber eller i sort lakeret stål, så kan vi hjælpe dig. Vi leverer og monterer lige efter dine ønsker, og derfor skal du ikke tøve med at ringe til os, hvis du skal have nye tagrender eller nedløbsrør. For at blive inspireret, kan du se vores galleri, hvor vi har billeder af vores arbejde med tagrender og nedløbsrør.

Værd at vide om tagrender og nedløbsrør

Der stilles flere skærpede kommunale krav til tagrender og nedløbsrør, da vejrforholdene er i forandring og vandafledning er begyndt at blive et problem – især ved ældre huse. Derfor udvikles der hele tiden på dette område, for at gøre vandafledning mere funktionelt og skadesfrit. Hvis husets vandafledning ikke er i top, kan det have fatale konsekvenser for husmur, sokkel eller træværk når de større mængder vand, kommer ned over Danmark. Derfor lægger vi meget vægt på at give dig en komplet og professionel rådgivning, så du får den bedste løsning med tagrender og nedløbsrør, der fremtidssikrer dit hus.

Kontakt os gerne

Vi er beliggende i Skælskør, men vi kører ud på hele Sjælland og monterer tagrender og nedløbsrør. Vi leverer højeste kvalitet efter de foreskrevne regler. Altid med høj faglig kompetence og æstetik. Vi sætter en ære i at være der til tiden, og vi rydder op efter os, inden vi går. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på dine muligheder for tagrender og nedløbsrør. Du kan kontakte os på telefon 28 51 10 70, udfylde formularen her på siden eller sende os en e-mail til pau@vsbf.dk.

Vi kan også hjælpe med tagbeklædning, facadebeklædning, VVS eller en helt fjerde ting.