DIN GARANTI

DIN GARANTI


TEKNIQ GARANTI, VE-GODKENDELSE &
RHEIN-CERTIFICERING

Hvordan sikres du bedst kvalitet i arbejdet?

TEKNIQS GARANTIORDNING


LANDSDÆKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER


Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.

Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.


GARANTI FOR MEDLEMMER AF DANSK VVS


Garantiordningen gælder kun for arbejder, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter Dansk VVS Garanti-mærket eller spørg installatøren.​​

Dækker udgifter op til 150.000 kr.

​Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000,00 inkl. moms.

HVEM KAN KLAGE

​Private forbrugere kan klage over VVS-arbejder og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.

HVAD KAN DU KLAGE OVER

​En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for VVS-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke VVS-installatørens interne forretningsprincipper som for eksempel time- og materialepriser.

​Læs mere http://www.tekniq.dk og http://www.el-vvs-anke.dk​

VE-GODKENDELSE


Som VE-godkendt installatør- eller montørvirksomhed har du papir på, at du kan installere vedvarende energianlæg med høj kvalitet.


Dermed får du fremover sikkerhed for at vælge en håndværker af et højt fagligt niveau – og samtidig en garanti for at dit design udføres upåklageligt.


BLANDT DE BEDSTE INSTALLATØRER


VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne.


Der er tale om en mærkningsordning, der viser, at din virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation. 


VE-godkendelsen erstatter ikke øvrige gældende krav i forbindelse med el- og VVS-autorisationer samt regler om kølemidler mv.


Se listen over VE-godkendte virksomheder: VE-godkendte virksomheder


RHEINZINK CERTIFICERING


EN GANRANTI FOR DET BEDSTE I ZINK


Bedre kvalitet, større sikkerhed, flottere løsninger.
RHEINZINK certificeringen er en særlig ordning for de blikkenslagere og virksomheder, der i Danmark arbejder med zink. Målet er enkelt:
Vi vil samle på de dygtigste i landet og gennem videreuddannelse hjælpe dem til at blive endnu dygtigere.


Dermed får du fremover sikkerhed for at vælge en håndværker af et højt fagligt niveau – og samtidig en garanti for at dit design udføres upåklageligt.


RHEINZINK OG CERTIFICERINGER


Synlige kvalitetskrav og standarder til fordel for alle.
Hos Rheinzink bestræber vi os konstant på at sætte standarden. Vi er bl.a. de eneste, der yder en 40-årig materialegaranti på zink.Ved at stille de samme høje krav til håndværkerne – som vi stiller til vores materialer – er det målet at skabe et synligt ensartet kvalitetsgrundlag til fordel for alle i branchen.


Rheinzink-certificeringen vil ganske enkelt løfte det professionelle niveau og føre bevis for, at det altid kan betale sig at vælge det bedste.


HVAD KRÆVER DET AT BLIVE RHEINZINK CERTIFICERET


En certificering for alle og enhver – men ikke hvem som helst.
Det stiller en række krav at blive certificeret af RHEINZINK. Så enkelt er det.
Vi vil kunne dokumentere, at de håndværkere, som er certificeret, altid har den viden og ekspertise, der skal til.


Som RHEINZINK-certificeret virksomhed kræver det:

  • Arbejde efter RHEINZINKs tekniske vejledninger og anbefalinger
  • Gennemgået og bestået videreuddannelse hos RHEINZINK
  • Viden om RHEINZINK produkter
  • Kendskab til RHEINZINK-materialer og løsninger

    Læs mere om RHEINZINK her: www.rheinzink.dk


Har du brug for et tilbud?