Vi tilbyder

Vi tilbyder dig mange gode løsningerVarmepumper luft til vand

En luft til vand-varmepumpe sørger for opvarmning af både bolig og brugsvand. Varmepumpen udnytter varmen i udeluften og genbruger den til at varme boligen og brugsvandet op med.


Fordelene ved en luft til vand-varmepumpe er blandt andet:

  • Luft til vand-varmepumpe har både ude- og indestyring. 
  • Pumpen er særdeles støjsvag.
  • En luft vand varmepumpe kan ses som en totalløsning, der både opvarmer boligen – og vand.
  • En luft til vand pumpe er miljøvenlig og har et miljøvenligt kølemedie.

Solvarme

Skal vi montere dine solfangere, så det passer til huset.

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.​

Jordvarme

Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte, og udtrække af jorden hele året ved hjælp af f.eks. et varmvandsanlæg.
 

Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder - i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi.
 

Udover at være en god og sikker investering, opnår du ligeledes en mindre forurening. Dine fyringsudgifter kan du reducere markant i forhold til olie eller naturgas.

BVT blødgøringsanlæg - kalkfrit vand

BWT’s blødgøringsanlæg installeres lige efter vandmåleren og leverer kalkfrit vand til hele hjemmet.


Anlæggene fås i flere forskellige størrelser og varianter. Hvorvidt du skal vælge det intelligente BWT PERLA eller BWT AQA life anlæg afhænger i høj grad af husstandens vandforbrug, forbrugsmønster og behov. Alle BWT anlæg er godkendt til drikkevand.


Du kan også få installeret et filter til dit varmeanlæg for optimal drift.

Kedel centraler - større varmeløsninger

Er der brug for store varmeløsninger som varmecentraler, så har vi også stor erfaring med opbygning, udskiftning og optimering plus servicering for at sikre optimal drift. 


Udskiftninger og servicering tjener sig ofte ind i løbet af en årrække, så det kan sagtens svare sig at være på forkant med udviklingen. Ventilation og klima

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

 

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen.

 

Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.


Det handler om trivsel og sundhed.

Tagrender og nedløbsrør

Vi leverer og monterer tagrender og nedløbsrør i de vedligeholdelsesfrie og ekstremt holdbare materialer zink, kobber og aluminium. Mulighederne er blevet mange, da flere og flere personer stiller krav til designet og udseendet af deres tagrender og nedløbsrør. Disse er nemlig med til at understrege og markere en stilart i husets arkitektoniske udtryk.


Derudover er de lavet i bæredygtige materialer, der har en livslang levetid kontra tagrender og nedløbsrør i plastik, der har det med at knække og revne med årene.

Facadebeklædning

Få flotte facadebeklædninger i blikmaterialer, som kobber, zink og aluminium.


Denne type facadebeklædning har en livslang levetid, er i høj bæredygtig kvalitet som er vedligeholdelsesfrit. Af disse grunde er denne form for facadebeklædning blevet mere og mere attraktiv på markedet. Desuden vil en facade beklædt med blikmaterialer fremstå solid og som ny i mange år frem.


Kobber patinerer med tiden af regn og vind og bliver irgrønt, og zink går fra skinnende til mat. 

Tagbeklædning

Denne type tagbeklædning er blevet mere og mere eftertragtet, da det er en livslang investering.


Kobbertag og zinktag har en levetid på minimum 80 år, er ekstremt robuste og vedligeholdelsesfrie. Derudover fremstår denne form for tagbeklædning ny mange år frem.


Der vil ske et naturligt skift i udseende for disse tagbeklædninger. Et kobbertag bliver med tiden irgrønt, da det patinerer med regn og vind, og et zinktag bliver mere mat med tiden.

Gas- og oliefyrsservice

​Vi tilbyder gasservice og oliefyrsservice for både private, erhverv og offentlige institutioner i hele Vestsjælland.Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.


​Vi går grundigt og engageret ind til enhver opgave vedrørende gas- og oliefyrsservice og sørger for, at dit fyr fungerer optimalt.


Vi har naturligvis vagtordning - ring på tlf. 40 50 70 57

Pillefyr - stokerkedler - biobrændsel

Spar penge og vælg en grøn energiløsning. Med en stokerkedel kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med miljøvenligt biobrændsel.


Skal den gamle olietank skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem på langt billigere brændsel som træpiller, korn, halm eller flis.

En stokerløsning er især en fordel for dig, der bor udenfor de netbundne energisystemer. ​

Gulvvarme

Overvejer du at få installeret gulvvarme, så har vi flere gode løsninger.


Gulvvarme er behageligt og en effektiv løsning, når du skal have varme i din bolig. Gulvvarme giver en jævn fordeling af varmen. Du slipper samtidig for radiatorer og har lettere ved at indrette dit hjem.


Badeværelse

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.


Ønsker du hjælp til at finde det rette kar, spar eller en særlig bruser, så kontakt os gerne.

 

Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang.

Køkkenet

Køkkenet skal være både smukt og funktionelt. Når der skal laves mad og vaskes op, så bliver køkkenet hurtigt et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer - både i forhold til elegance, komfort og effektivitet.

 

Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden.

 

Kort sagt: Vi står for kvalitet hele vejen.

Rør & fittings

Som autoriseret VVS-installatør klarer vi alt fra små reparationer og udskiftninger af enkelte rør og vinkler til installation og montering af helt nye anlæg og rørsystemer. Er der rør, der skal flyttes på grund af en ombygning, klarer vi også det.​​


​Vi har et godt udvalg af isolering til rør og varmtvandsbeholdere, så du undgår varmetab.